Om oss


Näsets Estetik är en klinik som erbjuder olika slags injektionsbehandlingar och laserbehandlingar, främst i skönhetsyfte. Kliniken drivs av Josefin Rosencrantz, leg. sjuksköterska certifierad i estetiska injektionsbehandlingar samt laserbehandlingar. 


Efter en behandling kan du alltid känna dig trygg med att kontakta oss gällande resultat och komplikationer och du kan då alltid räkna med uppföljning. 


Kliniken har tillgång till läkare som förskriver läkemedel samt tar hand om dig som kund om komplikationer skulle uppstå. Genom att vara leg, sjukvårdspersonal har vi god kunskap om ansiktets anatomi och därför kan du känna dig trygg när du gör en behandling hos Näsets Estetik. 


Behandlingar görs endast på personer över 18 år. Ej på gravida eller ammande kvinnor. 

VAD TYCKER VÅRA KUNDER?

PROFESSIONELL & KOMPETENT


“Förklarade väldigt tydligt och var lugnande (min alldra första botoxbehandling)”


Susanna A


BÄSTA BÄSTA!


“Noggrann och alltid det lilla extra''


Madeleine S


JOSEFIN ÄR FANTASTISK!


“Duktig, kunnig och proffsig. Sann estet!

Känns mycket tryggt att vara kund hos henne. Ger henne mina varmaste rekomendationer”Katarina O

PERSONAL

JOSEFIN

LEG. SJUKSKÖTERSKA

Utför injektionsbehandlingar, trådlyft samt laserbehandlingar. 

JENNI

AUKT. HUDTERAPEUT

Utför avancerad hudvård samt laserbehandlingar

JOSEFIN

LEG. SJUKSKÖTERSKA

Certifierad i estetiska injektionsbehandlingar samt laserbehandlingar.

Grundkurs och avancerad kurs i estetiska behandlingar med botulinumtoxin, samt även medicinska behandlingar för extrema svettningar, spänningshuvudvärk, tandgnissel och spända käkar. 


Estetiska behandlingar med fillers (hyaluronsura); Grundnivå, avancerad nivå samt masternivå. Vilket innefattar läppar, nasolabiala veck, kindben, käklinje, haka, tear trough samt tinningar. 

Specialistkurs i läppar där jag lärt mig flertalet tekniker för att få fram just den läpp du önskar utifrån din förutsättningar.


Jag är även certifierad behandlare för Belkyra, PDO-trådar samt PRP.


Fördjupad komplikationskurs i fillers för att du som kund alltid ska känna dig säker när du kommer till mig. Jag kan därmed tidigt upptäcka tecken på komplikationer och sätta in behandling direkt tillsammans med min läkare, som är specialist och utbildare inom estetiska injektionsbehandlingar. 


Jag har alltid haft ett intresse för skönhet och strävar alltid efter symmetri och naturliga, vackra resultat. Kom gärna på en kostnadsfri konsultation så kan jag berätta vad jag skulle kunna erbjuda just.  Kanske handlar det om att bygga upp och återställa förlorad volym i ansiktet mha fillers. Eller få bort rynkor med botulintoxin. Kanske något du funderat på att göra under en längre tid. Oavsett så är du välkommen för att diskutera detta.  


Varmt Välkomna! JENNI

AUKT. HUDTERAPEUT

Internationell examen samt medlem i Cidesco och SHR. 


Erfarenhet i branschen sedan 2003 och driver egen skönhetssalong sedan 2008. 


Har erfarenhet av allt från klassisk till avancerad hudvård samt IPL-behandlingar.  


Jenni har ett brinnande intresse för både yttre och inre välbefinnande. 


Till Jenni kan du boka in dig på alla klinikens laserbehandlingar samt för avancerad hudvård. Hon kan hjälpa dig med en behandlingsplan för din hud gällande hemmaprodukter samt klinikbehandlingar.