''Fingertoppskänsla! Kunnig, lättsam
och otrolig service! Den ända som
får röra mitt ansikte!''

- Sofia K


''Professionell och kompetent. Förklarade väldigt tydligt och var lugnande (min allra första botoxbehandling)''

- Susanna A

''Josefin är väldigt professionell och man känner sig trygg i hennes händer!''

- Sofie J

Näsets Estetik är en klinik som erbjuder olika slags injektionsbehandlingar, främst i skönhetsyfte. Kliniken drivs av Josefin Rosencrantz, leg. sjuksköterska certifierad i estetiska injektionsbehandlingar. 

Kliniken strävar alltid efter 100% nöjda kunder samt 100% kundsäkerhet. Med det menas att efter en behandling kan du alltid känna dig trygg med att kontakta mig gällande resultat, komplikationer m.m och du kan då alltid räkna med uppföljning. Viktigt att tänka på är att förväntningarna på en behandling måste vara realistiska. Det kan även behövas mer än en behandling för att få ett slutgiltigt resultat. Därför är det viktigt att alltid komma på en konsultation för att få ett behandlings- samt prisförslag. 

Kliniken har tillgång till läkare som förskriver läkemedel samt tar hand om dig som kund om komplikationer skulle uppstå. Genom att vara leg, sjukvårdspersonal har vi god kunskap om ansiktets anatomi och därför kan du känna dig trygg när du gör en behandling hos Näsets Estetik. 


Behandlingar görs endast på personer över 18 år. Josefin Rosencrantz

Leg. sjuksköterska certifierad i estetiska injektionsbehandlingar. Utbildats av My Beauty Academy; 

Grundkurs och avancerad kurs i estetiska behandlingar med botulintoxin, samt även medicinska behandlingar för extrema svettningar, spänningshuvudvärk, tandgnissel och spända käkar. 

Estetiska behandlingar med fillers (hyaluronsura); Grundnivå, avancerad nivå samt masternivå. Vilket innefattar läppar, nasolabiala veck, kindben, käklinje, haka, tear trough samt tinningar. 

Specialistkurs i läppar där jag lärt mig flertalet tekniker för att få fram just den läpp du önskar utifrån din förutsättningar.

Jag är även certifierad behandlare för Belkyra, PDO-trådar samt PRP.


Fördjupad komplikationskurs i fillers för att du som kund alltid ska känna dig säker när du kommer till mig. Jag kan därmed tidigt upptäcka tecken på komplikationer och sätta in behandling direkt tillsammans med min läkare, som är specialist och utbildare inom estetiska injektionsbehandlingar. 


Jag har alltid haft ett intresse för skönhet och strävar alltid efter symmetri och naturliga, vackra resultat. Kom gärna på en kostnadsfri konsultation så kan jag berätta vad jag skulle kunna erbjuda just dig för en förbättring av ditt utseende eller lindring av dina besvär.  Kanske handlar det om att bygga upp och återställa förlorad volym i ansiktet mha fillers. Eller få bort störande rynkor mha botulintoxin. Kanske något du funderat på att göra under en längre tid. Oavsett så är du välkommen för att diskutera detta.  


Varmt Välkomna! 

Josefin Rosencrantz, Näsets Estetik. DSC_0114 (1)
DSC_0094 (1)
DSC_0161 (1)
DSC_0032 (1)
DSC_0094
DSC_0101

En klinik du kan lita på