ÖVERLÄGSEN PERMANENT HÅRBORTTAGNING MED ''GOLDEN STANDARD''


ALEXANDRITLASER & ND-YAG

Många av oss har oönskat hår på kroppens olika ställen och upplever ibland obehag. Oftast behandlar med detta med en vanlig rakning och vaxning.


Dessa behandlingar ger tyvärr inte ett permanent resultat och det kan dessutom irritera huden.

Genom att använda laser kan man få en permanent hårborttagning.


Håret har 3 växtfaser: anagen, telogen och catagen. Det gäller att behandla hårstrån som befinner sig i den anagena fasen, alltså den aktiva växtfasen.


Genom upphettning till över 70 grader så förstör man proteinet i hårsäckarna vilket då förhindrar återväxten av hårstråt. Ca 70 % av hårväxten reducerats efter tre till fyra behandlingar och oftast efter sex behandlingar så har man behandlat bort 90-95 %.


Alla behandlingsresultat är individuella, vilket betyder att alla får olika resultat. För att optimera behandlingarna skall de ske med ett åtta veckors mellanrum för att följa hårstråtsväxtfas.


Vi använder oss av Cutera Excel HR.

CUTERA EXCEL HR

Alexandritlaser


Enligt forskning är Alexandritlaser den mest effektiva lasern på marknaden för permanent hårborttagning.  


NdYAG laser


Gör att även de mörkaste hudtyperna kan behandlas säkert och effektivt. 


Nedkylningssystem


Ger kontinuerlig kylning, vilket maximerar komforten och behandlingssäkerheten. 


HUR MÅNGA BEHANDLINGAR BEHÖVS? 

Detta är individuellt. I de flesta fall är man permanent hårfri efter mellan 3-6 omgångar. I värsta fall kan det behövs upp till 8 gånger innan alla hårstrå är permanent borta. 


Detta beror på att hårstråna befinner sig i olika växtfaser. Man lyckas endast få bort hela hårsäcken när hårstrået befinner sig i sin aktiva växtfas. Hur ofta ett hårstrå befinner sig i sin aktiva växtfas kan variera från person till person samt var på kroppen man behandlar. 

GÖR DET ONT? 

Behandlingen gör mindre ont än att vaxa, uttrycker våra kunder. 

Eftersom maskinen är utrustad med ett kylsystem känns laserbehandlingen även mindre jämfört med andra lasermaskiner på marknaden. 

 

Smärtan kan liknas med små snärtar och är mest smärtsamt på de ställen där man har väldigt grova hår. Detta kompenseras dock genom att kyla extra mycket både före och efter behandling för att öka din komfort.