HUDFÖRYNGRING & HUDFÖRBÄTTRING


LASER & MICRONEEDLING

Med åldern förlorar vi spänsten i huden. Dels av genetiska skäl och dels av yttre faktorer. Hudföryngring och hudbättring handlar om att återställa och återuppbygga huden genom att stimulera till kollagen och elastin. 


Ibland behöver vi även göra en kontrollerad skada på huden för att bidra till att det läker ut ny fin hud. 


Microneedling och laser är då ett utmärkt alternativ. 


Vi erbjuder flertalet behandlingar för detta syfte, just för att kunna skräddarsy de behanlingar som passar just dig. VI REKOMMENDERAR

Laser Genesis


Vi erbjuder Cuteras signaturbehandling ''Laser Genesis''. Även kallad ''röda mattan'' behandling då man direkt efter behandlingen får en fantasik lyster, sammandrgande effekt på porer samt minskar pigmenteringar. 

Microneedling med RF


Microneedling har länge varit en populär behandling på marknaden. Genom att addera radiofrekvens (värme) förkortar man återhämtningstiden samt stimulerar huden till att bilda kollagen och elastin. En ''Allt-i-ett'' behandling med fantiska resultat. 

CUTERA's Laser Genesis

Få en starkare och friskare hud med Laser Genesis

Laser Genesis är en icke-invasiv laserbehandling. 


När lasern kommer i kontakt med hudytan omvandlas laserenergin till värmenergi. 


Hudytan värms upp till 42 grader genom flera tusentals micropulser med laser. 


Värmen i sin tur leder till nyproduktion av kollagen och elastin. Vilket bidrar till: 


  • Utslätning av fina linjer
  • Minskar porer
  • Minskar diffusa rodnader
  • Förbättrar hudkvaliteten
  • Fantastisk lyster


Du ser resultat redan efter ett pat timmar. Ingen återhämtningstid. Perfekt behandling inför ett tillfälle då du vill vara extra fin. 

1. Ingen återhämtningstid


Du kan göra din behandling på lunchrasten2. Resultat direkt


Perfekt behandling att göra inför ett tillfälle då du vill känns dig extra fin. Ger fantastisk lyster och hudkvalité. 3. Avkopplande behandling


Behandlingen medför ingen smärta. Tvärtom är det en skön avkopplande behandling. Värmen kan liknas med att sitta i en bastu. 4. Snabb och effektiv


Behandlingen tar 15 minuter. Underhåll gärna regelbundet för ett långvarigt resultat. Kan göras varannan vecka. 


Microneedling med RF

En ''Allt-i-ett'' behandling som passar alla

Microneedling med RF använder sig av högkvalitativa guldplaterade nålar som varsamt punkterar huden och leverarar radiofrevent energi. När huden läker från nålsticken aktiveras kroppens kollagenproduktion. Detta resulterar i en jämnare, föryngrad hud. 


Genom att leverera kontrollerad radiofrekvens djupt ner i huden finns ingen risk för brännskador. Majoriteten av energin når kollagenfibrer i mellersta dermis. Detta kan liknas en madrass där radiofrekvensen arbetar med stoppningen medans microneedlingen arbetar med ytan. 

Hur ser man ut direkt efter en Microneedling med RF? 

Du får en rodnad i ansiktet som håller i sig i ett par timmar. Dagarna efter kan du känna dig extra torr och känslig i huden. Det är då viktigt att hjälpa huden med återhämtning i form av bra hudvårdprodukter innehållande mycket fukt. 


Du ska ej använda hudvård med syror i, både före och efter behandling.