INJEKTIONSBEHANDLINGAR

BOTULINUMTOXIN - MUSKELAVSLAPPNANDE


Tillfälligt muskelavslappande läkemedel för att släta ut dynamiska rynkor. 


Läs mer

Botox

FILLERS HYALURONSYRA


Fillers består av Hyaluronsyra som är en fuktbindande sockermolekyl som förekommer naturligt i kroppen. Det är hyaluronsyra och kollagen som upprätthåller hudens lager och struktur, samt medverkar till att ge huden volym och fukt. Med åldern minskar den egna hyaluronsyran och huden blir slappare.


Läs mer

PRP

Med hjälp av kroppens egna blodkomponenter kan vi boosta huden till läkning och cellförnyelse. Det görs genom att ta ett blodprov och sedan centrifugera ut de vita blodkropparna, som bidrar till läkning och cellförnyelse. Därefter injiceras de vita blodkropparna ner i mellersta hudlagret, där cellförnyelsen aktiveras och vi får en boost av kollagen och elastin. 


Läs mer 

BELKYRA


Permanent fettborttagning avsedd för dubbelhaka


Belkyra är ett läkemedel som gradvis bryter ner fettceller. Ämnet i Belkyra är Deoxicholsyra, som bildas naturligt i kroppen för att underlätta nedbrytningen av fett.


Behandlingen riktar sig främst till de som av genetiska orsaker har svårt att bli av med fettet under hakan, trots ett normalt BMI.


Det krävs mellan 2-6 behandlingar med 8 veckors mellanrum för att uppnå ett slutgiltigt resultat.

PROFHILO


Profhilo är en hyaluronsyrabaserad produkt som stramar upp huden och motverkar slapphet. Den stärker och återfuktar huden och har dessutom remodellerande effekt på åldrande vävnad som börjar tappa sin spänst.


Läs mer

MICROBOTOXMicroGold är en produkt för inslussning av vitaminer, hyaluronsyra samt botox i huden. Den består av en behållare samt ett nålhus med 20 guldplaterade nålar.


När nålarna trycks in i huden öppnas behållaren och produkten rinner ner genom en spiral på utsidan av nålarna.


Ett bra komplement till injektioner med Fillers och Botulintoxin då Microgold behandlar det andra hudlagret, dermis, med sina 1 mm långa nålar. Skapar en ungdomlig hy med fantastisk lyster! Botox har en utslätande effekt på huden medans serum med vitaminer tillför fukt och spänst.


OBS: Eftersom man når endast hudlagret behåller man fortfarande sin rörlighet i ansiktet.

r

MESOTERAPI


 Mesoterapi går ut på att ämnen, i form av hyaluronsyra, vitaminer, fukt samt hudföryngrande ämnen slussas in i hudens yttersta och/eller mellersta hudlagar. Detta görs mha en tunn nål som endast går ett par mm in i huden.


Läs mer