Behandlingar

Injektionsbehandlingar

Med åldern tappar man volym i alla ansiktets fettkuddar samt förlorar spänst i huden pga minskningen av ämnena kollagen och elastin. Detta kan återställas med olika injektionsbehandlingar.


Läs mer

Neostrata hudvård

Kemiska peels från Neostrata samt produkter för hemmabruk anpassat just efter dig. 


Läs mer

PDOtrådar - Trådlyft

PDOtrådar används i hudföryngrande samt hudåtstramande syfte. Trådarna stramar åt huden och ökar dess elasticitet över tid. Trådarna är uppbyggda av samma material som man syr med invärtes efter kirurgiska ingrepp. Vi erbjuder en rad olika slags PDO-trådar anpassat just efter dina behov. 


Läs mer

Laser - Hudföryngring 

Laser är en effektiv behandling för hudföryngring och hudförbättring. Lasern omvandlas till värme vilket orsakar en kontrollerad skada i huden. Värmen leder även till kollagenstimulering vilket bidrar till ökad spänst. Med laser kan vi även få bort ytliga kärl och pigmentfläckar. Vi erbjuder en rad olika laserbehandlingar anpassat just efter dig. 


Hudföryngring

Kärl & Pigment

Laser - Permanent hårborttagning

Vi kan stolt presentera Cutera Excel HR. Guldstandarden Alexandritlaser samt Nd-YAG laser. Den bästa lasern på marknaden avsedd för just permanent hårborttagning. De två olika laseralternativen gör att vi kan behandla alla hudtyper på ett säkert sätt och med enastående resultat. 


Läs mer